Vodafone Group Careers

Want to know more about our operations in a specific country?

Please choose a location from the list below. If your chosen location doesn’t have an active link to additional careers information, you can still find jobs for the location here.

Language

Magyar

Magyar

English

Bemutatkozás

A Vodafone Magyarország 1999 óta van jelen a magyar piacon, jelenleg közel 3000 alkalmazottat foglalkoztat. Központi épületünk az ország szívében, Budapesten található, emellett Miskolcon van egy call center központunk, valamint a hibrid működésünknek és a 100% távmunkaprogramjainknak köszönhetően, országszerte dolgoznak kollégáink. Családcentrikus működésünk több díjnyertes kezdeményezésünkben is megmutatkozik, többek között a 16 hetes kispapaszabadságunk is a munka-magánélet egyensúlyt hivatott fenntartani. Kollégáinknak számos tanulási, fejlődési lehetőséget biztosítunk a közel 300 ezer ingyenesen elérhető képzésünk segítségével.

Magyarországi működésünk

Központi irodánk

Székhelyünk a magyarországi szervezetünk gerince, amelyben a csapatok olyan alapvető funkciókkal támogatják az üzletet, mint a digitális területek, technológia, HR, pénzügy és kereskedelem. 2022 őszétől egy vadiúj épületbe költözünk Budapest 11. kerületébe, amely fogyasztását és CO2-kibocsátását tekintve élen fog járni a budapesti irodák között: napelemrendszer, elektromos autótöltőállomások, az épület tetején egy futópálya, közösségi kert, és sok további szolgáltatás kerül kialakításra.

Ügyfélszolgálati központunk

Ügyfélszolgálati központunkban minden az ügyfél körül forog. Az itt végzett munka során jobb megoldásokat találunk meglévő ügyfeleink számára, valamint hozzájárulunk új ügyfeleink hűségének megalapozásához. Vállalatunknál a Home Agent program keretein belül lehetőség van az ügyfélszolgálati munkaköröket 100%-ban otthonról is ellátni.

Márkaüzleteink

A Retail, vagyis a lakossági szegmens óriási részét alkotja üzleti tevékenységünknek. Itt nyílik lehetőségünk bemutatni termékeinket és technológiánkat, valamint itt tudjuk megtalálni ügyfeleink részére a számukra leginkább megfelelő szolgáltatásokat.

Ügyfélszolgálati központ

Itt fontos az emberközpontúság és az, hogy legyen érzéked a technológia rejtelmeinek mindenki számára érthető módon történő átadásához. Tőlünk megkapsz majd minden szükséges képzést és támogatást ahhoz, hogy magabiztosan állhass ügyfeleink rendelkezésére, az ő legnagyobb megelégedésükre.

Corporate Functions

Ezen csapataink munkájuk során napi szinten hoznak létre új megoldásokat és nyújtanak támogatást az üzlet számára. A lehető legjobb munkavállalói élmény megteremtésétől kezdve (HR) egészen a bennünket körülvevő világgal történő kapcsolatteremtésig (Communications) lehetővé teszik számunkra, hogy kiemelkedően végezzük munkánkat.

Digital

Digital csapatunk keményen dolgozik az általunk nyújtott kiterjedt online élmények megalkotásán, amelyek segítségével kiemelkedhetünk a többi szolgáltató közül, illetve amelyek révén vezető szerepet tölthetünk be a digitális szolgáltatások világában.

Márkaüzleteink

Márkaüzleteink üzletünk jelentős részét képezik. Itt mutatjuk be termékeinket, szolgáltatásainkat, technológiáinkat ügyfeleink számára.

Sales

Sales csapatot erősítve hozzájárulhatsz ügyfeleink igényeinek megértéséhez, a személyre szabott megoldások megvalósításához, valamint termékeinknek és szolgáltatásainknak az ő igényeikhez történő igazításához. Fontos, hogy elhivatott légy a brand iránt, valamint az, hogy segíts annak képviseletében

Technology

Ha megfelelően használjuk, a technológia jobbá, és egyre fokozottabb összeköttetésben lévő hellyé teszi a világot. Ez az, amiben hiszünk és ezért biztatjuk csapatainkat az új lehetőségek feltérképezésére, a kísérletezésre és a tanulásra, valamint az úttörő innovációkra.

Tudj meg többet!

Ha tetszett, amit eddig olvastál, akkor kattints a karrier oldalunkra!

Tudj meg többet!