Ξεκίνημα σταδιοδρομίας

Απόφοιτοι
To Discover Graduate Programme λειτουργεί σε 26 διαφορετικές αγορές παγκοσμίως. Πάρε κι εσύ μέρος στο διετές πρόγραμμα Discover, για να έχεις την ευκαιρία να εργαστείς σε μερικά από τα πιο συναρπαστικά projects και να αφήσεις το δικό σου στίγμα. Ψάχνουμε για ηγέτες στην καινοτομία, αυτούς που αγκαλιάζουν τις νέες τεχνολογίες και διψούν για μάθηση. Ενώ θα εργαστείς σε έναν τομέα ειδικότητας, θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις μέρος σε cross-funtional projects που θα δώσουν ώθηση στην προσωπική σου ανάπτυξη. Μετά το Discover, θα έχεις την ευκαιρία να υποβάλεις αίτηση για ένα διεθνές πρόγραμμα που θα σε βγάλει από το comfort zone σου, προσφέροντάς σου τη δυνατότητα να αναπτύξεις τεχνογνωσία και ηγετικές ικανότητες.

Προγράμματα Πρακτικής Άσκησης
Εάν είσαι προπτυχιακός ή μεταπτυχιακός φοιτητής, κάνε την Πρακτική σου στη Vodacom για να αποκτήσεις την πρώτη σου εργασιακή εμπειρία και να εξερευνήσεις ευκαιρίες καριέρας που ανοίγονται μπροστά σου. Θα μπορέσεις να εργαστείς σε διάφορους τομείς, όπου θα σου παρέχεται καθοδήγηση και ευθύνες από την πρώτη μέρα, για να εξασφαλίσεις ότι θα αξιοποιήσεις στο έπακρο το χρόνο σου μαζί μας. Εμείς θα είμαστε εκεί να σε υποστηρίξουμε!

Προγράμματα Μαθητείας
Το να πραγματοποιήσεις την Μαθητεία σου στη Vodacom είναι μια φανταστική ευκαιρία να ξεκινήσεις την καριέρα σου, να πληρώνεσαι για το χρόνο σου και να κερδίσεις πραγματική εμπειρία, ενώ σπουδάζεις. Θα δεις πως δουλεύουν οι experts σε ένα ευρύ φάσμα ρόλων, αλλά δεν θα παρατηρείς μόνο. Είτε βρίσκεσαι στα τηλεφωνικά κέντρα, στα καταστήματα, είτε στα τμήματα τεχνολογίας, θα εργαστείς με τους καλύτερους και θα πάρεις πολύτιμη εμπειρία.

Παρακολούθηση θέσεων εργασίας σε αυτήν την κατηγορία

Αποθήκευση κατηγορίας ως τροφοδοσίας RSS